logo
RNTV Live

Campanie de semnături pentru modernizarea zonei Halelor Centrale și a pieței/VIDEO

Mihai Constantinescu

Campanie de semnături pentru modernizarea zonei Halelor Centrale și a pieței

Consilierii ploieșteni ai Partidului Prahova în Acțiune au demarat o amplă campanie de strângere de semnături în urma căruia speră ca reprezentanții Primăriei Ploiești să înțeleagă necesitatea demarării proiectului de modernizare a  zonei Halelor Centrale și a pieței.  Ploieștenii au putut să studieze proiectul și au semnat pentru susținerea acestuia.

Cei doi consilieri ploieșteni ai Partidului Prahova în Acțiune, Alexandru Ștefan și Cristian Ionescu, au prezentat în fața Halelor Centrale proiectul de modernizare a zonei ilustrat prin intermediul unei machete. Cu această ocazie, ploieștenii care au tranzitat zona au avut ocazia de a semna pentru susținerea proiectului respectiv.

Consilierul local Prahova în Acțiune, Alexandru Ștefan susține că inițiativa de a strânge semnături vine în contextul în care demersurile pe care le-a făcut în interiorul administrației publice locale pentru a lua în seamă proiectul prezentat de formațiunea politică din care face parte nu au fost luate în serios de conducerea primăriei Ploiești.

Acțiunea de strângere de semnături va dura până în momentul în care se vor strânge 50.000 de semnături.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor