logo
RNTV Live

Camere de filmat funcționale în mijloacele de transport în comun din Ploiești/VIDEO

Mihai Constantinescu

Camere de filmat funcționale în mijloacele de transport în comun din Ploiești

Mijloacele de transport în comun din Ploiești încep să devină zone în care hoții din buzunare se gândesc de două ori înainte să acționeze. Asta pentru că 58 dintre acestea sunt dotate cu camere de filmat funcționale. Potrivit directorului TCE Ploiești, cu ajutorul acestor dispozitive de supraveghere, polițiștii au reușit să identifice mulți hoți care acționau  în autobuze și  troleibuze.

Camere de filmat funcționale în mijloacele de transport în comun din Ploiești

58 de mijloace de transport în comun din Ploiești sunt dotate cu camere de supraveghere. Potrivit, directorului Alexandri Nicolae, cu ajutorul acestora, multe dintre infracțiunile care au avut loc în autobuzele și troleibuzele TCE au reușit să fie identificate de oamenii legii.

Totodată, potrivit directorului TCE, toate mijloacele de transport în comun care urmează să fie achiziționate de primăria Ploiești vor fi dotate cu camere de supraveghre.

Pentru a îmbunătăți climatul de ordine publică din mijloacele de transport în comun, conducerea TCE Ploiești, cu sprijinul Poliției Locale, au demarat ample campanii de control.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor