logo
RNTV Live

Un interlop a ameninţat cu moartea un poliţist. Clipul live a făcut furori pe net, dar nu la fel ca reacţia poliştilor/ VIDEO

interlop
Mihai Constantinescu

Un interlop a ameninţat cu moartea un poliţist. Clipul live a făcut furori pe net, dar nu la fel ca reacţia poliştilor. Totul s-a petrecut după ce un om al legii şi-a fcăut datoria, “îndrăznind” să-i întocmească un dosar penal interlopului pentru că a condus pe drumurile publice un autoturism sub influența substanțelor stupefiante.

Bărbatula trecut ala ameninţări cu moartea pe care şi le-a expimat într-un live pe o reţea de socializare.

VIDEO AICI

Poliţiştii i-au îndepşinit dorinţa şi au mers acasă la interlop pe care l-au reţinut.

” Sunt derulate cercetări pentru a stabili proveniența armelor pe care le afișa, precum și substanța pe care acesta o inhala în momentul în care adresa polițiștilor amenințări cu moartea prin intermediul unui clip postat pe rețeaua de socializare Facebook.

Vom urmări cu interes modul în care procurorii se vor pronunța asupra infracțiunii de ultraj având în vedere că în cursul acestui an, un bărbat din Sighetu Marmației a fost arestat pentru că a amenințat un judecător printr-un document transmis prin fax, comparativ cu situația din județul Dâmbovița unde interlopul a prezentat în mod explicit armele cu care a amenințat că îi va omorî pe polițiștii care îi vor bate la ușă”, au menţi9onat reprezentanţii Sindicatului Europol.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor