logo
RNTV Live

Primăria Ploiești și RASP organizează dezbatere publică ce vizează calitatea aerului

andrei volosevici 1
Mihai Constantinescu

Calitatea aerului, în atenţi municipalităţii. Primăria Municipiului Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești, informează cetățenii asupra dezbaterii publice privind propunerea de elaborare a Planului integrat de calitate a aerului pentru municipiul Ploiesti și comuna Brazi. Acţiunea va avea loc la sediul Palatului Administrativ, Sala Europa, din Bulevardul Republicii nr. 2-4, în data de 20.01.2021, începând cu orele 17.00.

Propunerea de elaborare a planului poate fi consultată la sediul administrației publice locale/județene, precum și pe pagina de internet a municipalității www.ploiesti.ro.

Cetățenii pot transmite, în scris, comentarii/întrebări/opinii, privind propunerea amintită, la adresa de mail: protectiamediului@rasp.ro , până la data de 19.01.2021.

Persoanele interesate trebuie să anunțe intenția de participare la adresa de mail protectiamediului@rasp.ro , pentru a se asigura respectarea masurilor privind distanțarea fizică.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/nesimtirea-circula-prin-ploiesti/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor