logo
RNTV Live

Cadouri garantate la AFI Ploiești!

AFI_HELLO_SPRING_DIGITAL_1290_606_ADVERT
Daniel

Hello spring!

În perioada 1-8 martie, la cumpărături de minimum 250 de lei, clienții care vin cu bonul la info desk, pot alege unul dintre sutele de cadouri inspirate – AFI Gift Carduri în valoare de 50 de lei, invitații duble la film sau surprize oferite de magazinele partenere: DM, Douglas, Gerovital, Le bonbon, Magazin Certificat Lego, Meli Melo, My Geisha, Pupa, Sabon, Xpert Beauty si Yves Rocher. Detalii pe www.afi-ploiesti.ro.

Concursuri, ateliere și activări pentru distracție garantată

Pe 1 martie, reprezentanții Aeroclubului Teritorial „Gheorghe Bănciulescu” vor oferi flori doamnelor și domnișoarelor din centrul comercial. Urmăriți conturile de Facebook, Instagram și TikTok ale AFI Ploiești, pentru că vom surprinde emoțiile acestei luni cu selfie-uri, ateliere, concursuri și good vibes!

Nu uitati: TAKE A SELFIE, expoziția unde se fac cele mai cool selfie-uri te așteaptă la AFI Ploiești până pe 31 martie!

Hai să dăm împreună startul primăverii, cu zâmbetul pe buze!

Martie este despre renașterea naturii, dar și despre femei, fie ele mame, iubite, surori, mătuși sau bunici. O ocazie minunată de a le surprinde în moduri pline de semnificație. De aceea, magazinele din AFI Ploiești vă pun la dispoziție cele mai recente colecții, de la haine colorate în tendințe, la accesorii creative, obiecte de decorațiuni, produse de înfrumusețare sau de ce nu, un produs electrocasnic de la EMAG pe care și-l dorește de mult timp.

Iar dacă nu știi ce cadouri să oferi, AFI Gift Card este răspunsul. Aflați mai multe despre toate beneficiile oferirii unui astfel de cadou pe următorul link: https://www.afi-ploiesti.ro/gift-card/.

Luna martie este despre voi, dragi femei!

#AFIPloiesti #MALLIN

Despre AFI Ploiești

Inaugurat în 2013, AFI Ploiești are o suprafaţă totală închiriabilă de 34.000 mp, disponibilă pe două nivele. Centrul comercial pune la dispoziția clienților săi numeroase branduri internaționale de fashion & accesorii, beauty, home & deco, un food court divers, dar și o zonă importantă de entertainment, care cuprinde numeroase oportunități de petrecere a timpului liber.

AFI Ploiești este deținut de AFI Europe, parte din AFI Properties, alături de AFI Cotroceni, AFI Brașov și AFI City.  AFI Properties este o companie lider în domeniul dezvoltării, managementului și investițiilor imobiliare, care operează în Europa Centrală și de Est.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor