logo
RNTV Live

CADAVRU EXHUMAT la Ploiești, pentru a fi dat acasă familiei. În locul acestuia a fost pus alt MORT

mort cimitir eternitatea
Daniel

Situație incredibilă la Ploiești, după ce angajații SML au făcut confuzie între două cadavre.

Un bărbat de 75 de ani găsit mort în casă de către vecini a ajuns la morgă până a fost preluat de unica rudă pentru a fi înmormântat. Din nefericire, rudei acestuia i-a fost dat cadavrul unui spânzurat.

Ieri, rudele persoanei spânzurate au aflat că acesta era deja înmormântat la cimitirul Eternitatea.

“Am venit aici să-mi iau soţul acasă şi am aşteptat mai multe ore. Pe urmă ne-au spus că nu mai este mortul! Şi-au dat seama că l-a ridicat altcineva. Este strigător la cer! Nu stau bine cu sănătatea, am mai făcut o comoţie cerebrală, am probleme cu tensiunea, mă şi mir că mai sunt pe picioare”, a declarat Cristina Moldoveanu, soţia defunctului înmormântat greşit., potrivit prahovaeconomica.eu.

Soția bărbatului spânzuarat a mers în această dimineață la Cimitirul Eternitatea pentru a asista la exhumarea corpului, înmormântat contrar canoanelor biericesti, care interzic slujba persoanelor care se sinucid. Ruda bătrânului a fost si ea prezentă la fața locului care a asistat încă o dată la înmormântarea fără slujbă, a celui care trebuia să fie inițial îngropat aici.

Trupul persoanei spânzurate a fost dus din nou la IML pentru autopsie, urmând ca abia mâine să fie înmormântat.

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor