logo
RNTV Live

Ședință ordinară la Consiliul Local din Ploiești, după o serie de „extraordinare”

sedinta_cl
Ștefan Petre

Primarul a dispus convocarea în şedinţă ordinară a Consiliului Local al Municipiului Ploieşti în data de 30 mai 2023.

Ședința va începe la ora 1400 și va fi desfășurată prin mijloace  electronice/prezență fizică la sala de şedinţe, etajul II din sediul Primăriei Municipiului  Ploiești, Piața Eroilor, nr. 1A.

Pe lângă aprobarea a șase procese verbale din, atenție!, 6 ședințe extraordinare desfășurate în doar 24 de zile (rezultând o ședință la 4 zile, dintre care primele trei au fost chiar în zile consecutive), aleșii locali vor discuta mai multe subiecte de interes public pentru comunitatea din Ploiești.

Printre subiectele discutate se numără bugetul Teatrului „Toma Caragiu”, al Spitalului de Pediatrie și al unor unități de învățământ, precum și alte proiecte importante transmise spre avizare comisiilor din CL.

Puteți consulta dispoziția nr. 2174, prin care consilierii locali sunt convocați în ședință ordinară, precum și anexa cu proiectul ordinii de zi chiar AICI.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor