logo
RNTV Live

Bunicii Ploieştiului, protest disperat în cartierul Malu Roşu. Au cerşit mila autorităţilor

pensionare Bunicii Ploieştiului. Bunicii Ploieştiului au ieşit astăzi în stradă/ sursa foto România Libera
Mihai Constantinescu

Bunicii Ploieştiului au ieşit astăzi în stradă

Bunicii Ploieştiului, protest disperat în cartierul Malu Roşu. Au cerşit mila autorităţilor de a nu pune lacăt pe singurul loc din cartierul lor unde pot avea câteva clipe de relaxare. Este vorba despre Clubul Pensionarilor care a fost închis în urmă cu trei luni pentru renovare. Reprezentanţii Primăriei au revenit asupra deciziei şi nu vor să-l mai deschidă pe motiv că sunt prea puţini beneficari care frecventează Clubul.

Asociaţia de pensionari “Alături de tine” a încercat să rezolve această problemă şi a luat legătura cu reprezentanţii primăriei. Au aflat cu stupoare că actul de recepţie şi redeschidere a clubului a fost anulat. Acest lucru a fost decis după ce reprezentanţii primăriei Ploieşti au solicitat toate datele în ceea ce priveşte numărul celor care frecventează acest loc. Lista cu beneficiari nu a fost suficient de stufoasă aşa că nu se mai ai doreşte redeschiderea clubului.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/dan-sova-ar-fi-impuscat-doi-pensionari

Bunicii din cartierul Malu Roşu au ieşit astăzi în stradă şi şi-au strigat nemulţumirile.

“Veneam mereu aici. Jucam şah. Vorbeam despre fel de fel de lucrui. Pentru noi era ceva distractiv. Mai ieşeam din casă. ne-a spus un pensionar”

“Nu înţeleg ce se întâmplă. Ni s-a spus că se închide pentru renovare şi acum aflăm că nu se mai doreşte redechiderea lui. Ploieştiul asta mă întristează din ce în ce mai mult, a spus altcineva”

Clubul Pensionarilor a fost deschis în urmă cu 8 ani.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor