Accesorii de vacanță și vouchere cadou: Ploiești Shopping City aduce utilizatorilor SPOT premii estivale instant

Accesorii de vacanță și vouchere cadou: Ploiești Shopping City aduce utilizatorilor SPOT premii estivale instant

Vara este sinonimă cu vacanța și timpul petrecut cu prietenii la mare sau în cele mai frumoase orașe ale lumii. Ploiești Shopping City este aliatul perfect pentru o escapadă chic de vară cu prietenii și le oferă pasionaților de cumpărături și călătorii, care folosesc aplicația de loialitate SPOT, șansa de a câștiga premii instant în tendințe estivale.

cel mai verde complex reziential

Răzuiești și câștigi premiile verii

În perioada 8 iulie – 8 august, toți utilizatorii SPOT care fac cumpărături de minimum 200 de lei din magazinele Ploiești Shopping City și accesează sectiunea Răzuiește și Câștigă în aplicația mobilă SPOT, primesc instant un premiu pentru călătorie: vouchere cadou, prosoape pentru plajă, produse de înfrumusețare sau loțiuni solare.

Partenerii campaniei: Animax, Benvenuti, Cador Home, Carrefour, Douglas, Marionnaud, Mizar, Opticris, Takko Fashion.

SPOT, biletul tău către o vacanță la modă

SPOT este aliatul fiecărui pasionat de cumpărături și fashion, ce aduce garantat puncte de loialitate la fiecare sesiune de shopping. Mai mult, statutul de membru SPOT vine cu o mulțime de extra beneficii. Utilizatorii au posibilitatea de a folosi punctele de loialitate acumulate pentru a obține o gama complexă de recompense și premii speciale care pot fi accesate doar în cadrul aplicației, precum: premii speciale, experiențe exclusive, vouchere cadou. Aplicația este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Mai multe detalii despre campanie se regăsesc pe site-ul centrului comercial: www.ploiestishoppingcity.ro

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here