logo
RNTV Live

Boureanu, prins băut la volan în Prahova: „Mi-a rămas în respirație de aseară!”

ezgif-5-d0f67042d2
Ștefan Petre

După ce a efectuat o depășire neregulamentară pe DN 1, în zona Comarnic, Cristian Boureanu a fost oprit de polițiști, miercuri seară. Polițiștii au descoperit că fostul deputat consumase băuturi alcoolice, așa că i-au suspendat permisul pentru 150 de zile și l-au amendat.

Prins cu o alcoolemie de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, Cristian Boureanu susține că nu s-a urcat băut la volan și că nu a făcut nimic grav.

„Ca răspuns la toate discuţiile apărute, este un fapt de viaţă. A fost chiar acceptat de Poliţia Rutieră şi de Institutul Mina Minovici până acum vreun an. Era după amiază la 16.30. Cei care mă cunosc în ultimii 20 de ani ştiu că eu dacă beau două degete de vin, nu mă mai urc la volan. Sunt cel mai bun client, din punctul acesta de vedere, al taximetriştilor şi în niciun caz nu aş fi făcut aşa ceva la drum lung, nici când eram mai tânăr şi mai prost. Am fost oprit pentru alt motiv. Eu mănânc de post. Astăzi nu mâncasem absolut nimic. Tot aşa, cei care mă cunosc, ştiu că ţin fasting, câte 16-18 ore şi băusem doar apă. Aseară mâncând doar nişte legume şi fiind la o zi de naştere, probabil mi-a rămas în respiraţie”, a declarat Cristian Boureanu la Antena Stars, relatează spynews.ro.

Fostul politician a fost dus la spital, unde i s-au recoltat și alte probe.

„Ca dovadă că nu am băut, m-am urcat cu poliţiştii din proprie iniţiativă, la cererea mea, şi am mers la spital, unde mi s-au recoltat probe biologice. Sper să iasă 0.0. Mi s-a spus că este foarte posibil la 0.11 să iasă 0.0. Nu eram inconştient, dacă ştiam că am băut, să mai pierd încă două ore să mă duc până la Sinaia, la spital, ca să îmi colecteze probe biologice. Se întâmplă, nu am făcut nimic grav. Asta este. Poliţiştii au fost foarte ok. Viaţa merge mai departe”.

Sursă: Libertatea

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.




bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor