logo
RNTV Live

Bonetti a renunțat la mureșeni pentru a prelua naționala Kazakhstanului!

5764028d95f9cf1e73aa5791
Cristian Anghelescu

Chiar în ziua în care a împlinit 55 de ani, antrenorul italian Dario Bonetti şi-a anunţat demisia de la ASA Tg Mureș, la finalul partidei pierdute pe teren propriu, scor 0-3, cu CSM Poli Iaşi.

La flash-interviuri, tehnicianul și-a anunțat plecarea: “A fost ultimul meu meci aici, clubul știa de o săptămână că mi-am dat demisia! Nu credeam că o sa întâlnesc o asemenea situație! Vreau să le mulțumesc jucătorilor. Asta e viața, trebuit să trăiesc această experiență, face parte din profesia noastră! Sper ca ASA să se reconstruiască în scurt timp și să-și facă o echipă bună, la nivelul la care a fost. Știam că este foarte greu, nu chiar la nivelul acesta, dar a fost o experiență”  a spus Bonetti la Dolce Sport.

Bonetti a renunţat la banca tehnică a mureșenilor pentru că a primit o ofertă extrem de tentantă de la naţionala Kazakhstanului.

Selecţionata Kazahstanului are o singură înfrângere în ultimele 6 meciuri (anul trecut a remizat, 0-0, cu Islanda, revelaţia Campionatului European din Franţa) şi este în grupă cu România în preliminariile pentru CM 2018. Cele două formaţii se vor întâlni, prima oară, la Astana, pe 11 octombrie.

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor