logo
RNTV Live

Bolnavii din spitale vor fi mai bine hrăniţi. Alocaţia se dublează

sursă foto Realitatea.net
Mihai Constantinescu

Bolnavii din spitale vor fi mai bine hrăniţi. Alocaţia se dublează. Acest lucru se întâmplă începând cu luna viitoare după ce ieri Guvernul a adoptat decizia în acest, în cadrul unei şedinţe.

“Începând cu luna mai 2021, alocația de hrană pentru pacienții din unitățile sanitare se va actualiza cu indicele prețurilor de consum la mărfuri alimentare în perioada 2018-2020, de 109,72%.

 De asemenea, a fost reglementată modalitatea de majorare a alocațiilor de hrană la solicitarea conducătorului unității sanitare, cu avizul consiliului de administrație, în condițiile identificării altor surse de finanțare decât sumele provenite din contractele încheiate cu casele de asigurări de sănătate și de la bugetul de stat. S-a reglementat ca în unitățile sanitare să nu mai existe tarife maximale în ceea ce priveşte norma de hrană”, se arată în comunicatul transmis de Guvern, citat de antena3.ro.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/alexandru-bellu-100-de-ani-de…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/platforma-de-invatare-gratuita…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/buncarul-de-sub-municipiul-ploiesti/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor