logo
RNTV Live

Bogdan Toader: Voi susține în continuare sportul prahovean. După handbal – fotbalul județean!

carton rectificat Bogdan Toader
Mihai Constantinescu

Sportul prahovean are suţinere!

Sportul prahovean este susţinut! Bogdan Toader, candidatul Alianței pentru Prahova pentru un nou mandat la conducerea Consiliului Județean, este un cunoscut iubitor și susținător al sportului. În calitate de președinte al Consiliului Județean Prahova, a inițiat înființarea echipei de handbal feminin CS Activ Prahova-Ploiești, ajunsă după doar un an în Liga Națională de Handbal!

Bogdan Toader a anunțat că va sprijini, în noul mandat la conducerea CJ Prahova, proiectele destinate activităților sportive, inclusiv ale echipelor de fotbal prahovene: “Sunt un susținător al sportului și, după ce am inițiat înființarea echipei de handbal feminin a CS Activ Prahova-Ploiești – ajunsă acum în Prima Ligă Națională – voi sprijini și dezvoltarea și promovarea fotbalului în Prahova!

O voi face inclusiv prin intermediul Asociației Județene de Fotbal!

În mandatul următor, vom susține, anual, din bugetul județului Prahova, în baza legislației în vigoare, proiectele destinate unor activități concrete, cum sunt: plata baremelor de arbitraj, organizarea unor competiții fotlbalistice de nivel județean sau organizarea festivităților de premiere de la finalul sezoanelor competiționale.

Activitățile sportive trebuie susținute atât la nivel județean, cât și local!

Atât sporturile de echipă, cât și cele individuale, și mă refer aici la handbal, fotbal, baschet, gimnastică, atletism, dar și la sportul minții – șahul, au nevoie de sprijin financiar, pentru că echipele mici nu au posibilitatea să progreseze fără ajutor de la buget. Repet, în limitele impuse de legislația din acest domeniu!

Pentru că iubesc Prahova și pentru că îi iubesc pe prahoveni, voi fi alături de sportivii care își sacrifică viața personală pentru a duce numele Prahovei departe în competițiile naționale și internaționale!”.

Pe de altă parte, Bogdan Toader a mai anunțat că sporturile vor avea și “o casă nouă”, fără însă a veni, deocamdată, cu detalii despre acest subiect.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/scoala-a-inceput-prost-in-prahova-mai-multi-elevi-nu-mai-vin-la-scoala-din-cauza-infectarilor-cu-noul-coronavirus/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor