logo
RNTV Live

Bogdan Toader știe cum putem avea un spital nou în Ploiești. Este singura varianta!/VIDEO

Mihai Constantinescu

Bogdan Toader știe cum putem avea un spital nou în Ploiești. Este singura varianta!

Deputatul Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, susține că pentru a avea un spital nou în Ploiești este nevoie ca toată clasa politică să pună umărul pentru a realiza acest obiect de investiții important. Ba mai mult, parlamentarul este de părere că varianta propusă de primarul Andrei Volosevici ar fi cea câștigătoare, în contextul în care s-ar încheia o colaborare între Primăria Ploiești și Banca Mondială.

Bogdan Toader știe cum putem avea un spital nou în Ploiești. Este singura varianta!

Deputatul Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, este de părere că singura modalitate prin care în Ploiești va fi construit un spital nou este aceea ca întreaga clasă politică să susțină proiectul propus de primarul Andrei Volosevici

Parlamentarul susține că singura varianta pentru a realiza o astel de investiție o reprezintă împrumutul acordat de Banca Mondială.

Mai multe amănunte legate de proiectul primarului Andrei Volosevici în ceea ce privește construirea unui nou Spital Municipal de Urgență Ploiești vom afla marți, atunci când aleșii locali vor lua la cunoștință informațiile din prestudiul de fezabilitate.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor