logo
RNTV Live

Bloggerul de modă Carmen Negoiţă vă sugerează cum să vă îmbrăcaţi de sărbători pentru a străluci-Video

Raluca Eparu

Mai multe doamne antreprenor din Prahova au fost invitate astăzi la Ploieşti Shopping City unde a avut loc încă o ediţie a evenimentului „Pentru dumneavoastră, doamnă!” cu tematica „În aşteptarea sărbătorilor de iarnă”. Evenimentul, organizat de CECCAR Filiala Prahova, Camera de Comerţ şi Industrie Prahova şi centrul comercial ploieştean îşi propune să promoveze femeile din posturi de conducere din administraţia publică locală şi judeţeană sau care au propriile afaceri, dar de fiecare dată o face într-o manieră caldă, astfel încât doamnele invitate să se simtă bine şi să uite de grijile zilnice. Dacă în vară a fost invitată Dana Săvuică, acum, cea care a deschis întâlnirea, a fost bloogerul de modă Carmen Negoiţă. Aceasta a explicat doamnelor care sunt tendinţele în modă pentru sărbători, dar şi ce se va purta în sezonul primăvară-vară 2017.

Nicoleta Mocanu, cea care administrează un club de fittness din Ploieşti, a explicat că prin moderaţie, kilogramele în plus care se depun de sărbători, pot fi evitate. Cât despre tonusul muscular, aceasta a adăugat că mişcarea le va menţine doamnelor şi vitalitatea şi starea de bine.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor