logo
RNTV Live

BILETE MAI SCUMPE LA TEATRU

Daniel

Bilete mai scumpe la teatrul ploieștean. Consilierii locali ai municipiului au aprobat recent noile tarife practicate de instituție. Spre exemplu, dacă înainte prețul unui bilet la un spectacol costa 30 de lei, acum este 40 de lei.

Într-una dintre ședințele Consiliului Local al municpiului Ploiești de luna aceasta s-a luat o hotărâre prin care au fost aprobate tarifele de închiriere a spaţiilor aflate în administrarea Teatrului „Toma Caragiu” Ploieşti, dar și tarifele pentru biletele de intrare la spectacole instituției de la cele trei secții Dramă, Revistă și Păpuși. Acestea au fost majorate.

Astfel, un adult va plăti pentru un spectacol al secțiilor Dramă și Revistă 40 de lei, cu 10 lei mai mult ca până în prezent. Asta în timp ce elevii, studenții și pensionarii vor achita pe un bilet 25 de lei, mai mult cu 5 lei. La Teatrul de Animație pentru copii și tineret ”Imaginario”, tarifele biletelor de intrare variază între 15 și 25 de lei, în cazul spectacolelor jucate pentru tineret. Asta în timp ce pentru cele destinate copiilor, biletele vor costa între 10 și 20 de lei.

Excepție de la tarifele stabilite vor face spectacolele incluse în Festivalulu Internațional de Teatru ”Toma Caragiu” și Festivalul Internațional de teatru pentru copii și tineret ”Imaginarium”, precum și celelalte evenimente teatrale organizate și găzduite de teatrul ploieștean.

Tarifele de închiriere a spațiilor Teatrului Toma Caragiu se încadrează între 50 și 700 de lei ora. Și costumele se pot închiria cu 50 sau 100 de lei pe zi, cele mai scumpe fiind cele de epocă.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor