logo
RNTV Live

Patru prahoveni, cercetați pentru furt de arbori și fals informatic/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Patru prahoveni sunt cercetați pentru furt de arbori și fals informatic. 17 percheziții s-au efectuat în Slănic, Aluniș, Bertea și Ștefești, iar din locuințele suspecților au fost ridicate sume importante de bani, dar și ustensile folosite la tăierea pomilor.

Patru prahoveni, cercetați pentru furt de arbori și fals informatic

Polițiștii prahoveni au efectuat  17 percheziții domiciliare, în orașul Slănic și în comunele Ștefești, Bertea și Aluniș,  în vederea documentării activității infracționale a patru persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de tăiere, fără drept, de arbori, furt de arbori, fals informatic și complicitate la fals informatic. La sediul poliției au ajuns 20 de persoane pentru audieri.

Din cercetări a reieșit că, în perioada ianuarie – iulie, cei patru bărbați, au tăiat fără drept, de mai multe ori, material lemnos din fondul forestier din comuna Bertea, comercializându-l către diferite persoane din comunele arondate orașului Slănic.  Totodată, unul dintre bărbați ar fi transportat material lemnos către diferiți cumpărători, folosindu-se de numele societății comerciale a unui alt bărbat.  Prejudiciul cauzat este de aproximativ 35.000 de lei, reprezentând contravaloarea cantității de 100 de metri cubi de material lemnos.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor