logo
RNTV Live

Bilete gratis la UNTOLD pentru ploieşteni. Vezi cum!

bilete gratis la festivalul Untold
Mihai Constantinescu

Bilete gratis la UNTOLD pentru ploieşteni. Vezi cum!

Primăria Municipiului Ploiești și Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești sunt parteneri ai campaniei de donare de sânge “BLOOD NETWORK” inițiată de organizatorii festivalului UNTOLD.

Campania se desfășoară în mai multe orașe importante din țară, iar anul acesta a ajuns la cea de-a 7-a ediție.  Prin intermediul acestei acțiuni se dorește încurajarea donării de sânge, un dar neprețuit care salvează semeni.

Caravana mobilă din cadrul acestei campanii va fi prezentă la sediul municipalității ploieștene, în perioada 14-15 august a.c., în intervalul orar 08.00-14.00, unde va fi amenajat un spațiu pentru donatorii de sânge.

Participanții care se prezintă la acest centru mobil  și îndeplinesc toate condițiile de donare și participare la campanie vor primi bilete gratis la UNTOLD, ediția 2021, pentru prima zi de desfășurare a festivalului, precum și un tichet valoric, în cuantum de 100 lei. Fiecare donator va primi cate un singur bilet la festival.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/strada-din-ploiesti-blocata-de-gunoaie/?fbclid=IwAR2EAjCJVBNxDoUJQRe4STMc1sJ1CVQpKhyRghAzMkXAuCrTeFRYQitKStc

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor