logo
RNTV Live

Oportunități de afaceri România-Italia, via Prahova

Webinar
Ștefan Petre

Camera de Comerț și Industrie (CCI) Prahova va organiza webinarul „Oportunități de afaceri ROMÂNIA-ITALIA”, joi, 16 martie 2023, pe platforma Zoom a CCI, începând cu ora 11.00.

Evenimentul este organizat de CCI Prahova în colaborare cu Ambasada României la Roma și se adresează atât companiilor care au deja relații de afaceri pe piața din Italia, cât și celor interesate să identifice noi oportunități de colaborare în această direcție, conform Prahova Business.

Relațiile politico-diplomatice româno-italiene se situează la un nivel excelent, iar cele două țări acționează ca parteneri privilegiați, uniți de puternice legături istorice, sociale, culturale și lingvistice, conform comunicatului Camerei de Comerț și Industrie.

CCI mai afirmă că, din punct de vedere economic, Italia este unul dintre principalii parteneri ai României, ocupând locul 2 în topul partenerilor comerciali ai țării noastre și locul 5 în topul investitorilor străini în România.

În acest context, evenimentul va fi axat pe următoarele elemente:

  • panorama schimburilor comerciale bilaterale în intervalul 2021 – 2022
  • informații despre climatul de afaceri din Italia
  • modalități de abordare a pieței italiene
  • oportunități de colaborare bilaterală
  • informații privind principalele saloane expoziționale ce se desfășoară anual în Italia și modul în care reprezentanții birourilor comerciale din cadrul Ambasadelor pot sprijini companiile românești
  • întrebări și răspunsuri

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor