logo
RNTV Live

Bilanţul pagubelor produse de ploile abundente din Prahova. Unde este cel mai grav

alunecari teren seciu (10)
Mihai Constantinescu

Ce pagube s-au înregistrat în urma ploilor de zilele trecute

Bilanţul pagubelor produse de ploile abundente din Prahova. Unde este cel mai grav.

Ploile de zilele trecute au provocat pagube însemnate în mai multe zone din ţară. Prahova nu a făcut excepţie în acest caz.

Membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Prahova au participat aseară la o videoconferință susținută de către premierul Viorica Dăncilă și ministrul de interne, Carmen Dan, de la Brașov, acolo unde se aflau pentru verificarea în teren a efectelor precipitațiilor din ultimele zile.

Pentru zona Prahovei situaţia arată în felul următor: în Comarnic, Bătrâni, Cerașu, Drajna, Starchiojd, Surani, Telega, Secăria, Măgureni și Valea Doftanei au reactivat alunecări de teren.

ISU Prahova a acționat pentru înlăturarea apei din șase locuințe și 4 subsoluri și pentru degajarea aluviunilor de pe carosabil în 3 zone, precum și a unui copac.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/politist-in-slujba-partidului/

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/liste-lufkin-industries-profi-si-gradinita-cu-program-prelungit-din-filipestii-de-padure-au-nevoie-de-angajati-vezi-toate-posturile-vacante/

Foto cu carater ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor