logo
RNTV Live

Big Brother pe şoselele din Prahova. Posibili protagonişti în accidente rutiere fatale, depistaţi la timp

sofer beat
Mihai Constantinescu

Big Brother pe şoselele din Prahova. Posibili protagonişti în accidente rutiere fatale, depistaţi la timp înainte de a provoca o nenorocire.

Când vine vorba despre siguranţa de pe şoselele Prahovei, oamenii legii devin mai ceva ca Big Brother. Accidentele rutiere sunt atât de multe şi de violente încât doar o atentă supraveghere a traficului mai poate face diferenţa.

Aproape în fiecare zi sunt depistaţi în trafic astfel de şoferi inconştienţi care conduc autoheviculele deşi sunt beţi

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/necaz-mare-pentru-o-familie-din…/

Big Brother: Nicio zi fără şoferi beţi la volan

Un astfel de exemplu a fost depistat în ziua de 21 februarie în Câmpina. Detalii AICI .

O zi mai tărziu, în jurul orei 07:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Băicoi au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe strada Republicii din localitate.   

Întrucât conducătorul autovehiculului emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Şofer beat implicat în accident

În aceeaşi zi, în jurulş orei 08.00, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi despre producerea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale, pe DN1 în comuna Bucov, în care au fost implicate trei autoturisme.

În urma testării conducătorilor auto cu aparatul etilotest, a rezultat faptul că unul dintre aceștia consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan, fiind înregistrată o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În acest caz a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau altor substanțe.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor