logo
RNTV Live

Beat şi fără permis, prins în timp ce se plimba cu maşina pe o stradă din Câmpina

Prahova a devenit o junglă. Poliţiştii, tot mai îngroziţi de ce găsesc pe şosele sursa foto Jurnal MM
Mihai Constantinescu

Beat şi fără permis, prins în timp ce se plimba pe o stradă din Câmpina. Şoferul conducea maşina pe strada Fabricii din localitate. La volan a fost identificat un prahovean în vârstă de 29 de ani care la solicitarea polițiștilor a declarat că nu are asupra sa documentele de identitate și actele mașinii.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu  aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice de sânge, unde conducătorul auto a refuzat recoltarea.      

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/rata-infectarilor-cu-covid-19-3/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/prahova-de-a-joaca-cu-moartea…/

S-a ales cu dosare penal pentru că era beat şi fără permis

Având în vedere aspectele constatate, s-a întocmit dosar penal pentru săvarsirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

În urma administrării probatoriului,la data de 22 februarie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/prima-casa-2021/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/necaz-mare-pentru-o-familie-din…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor