logo
RNTV Live

Benfica câștigă titlul în Portugalia, FC Porto se clasează pe locul doi

NjE2ZGFjNDI0Y2JkNjFkMWI0N2MwNzViZWY1Y2JiOA==.thumb
Fălcescu Andreea

Benfica Lisabona a câștigat titlul în Portugalia pentru a 38-a oară în istoria clubului, după ce a învins sâmbătă seara cu scorul de 3-0, în ultima etapă a sezonului 34, pe teren propriu, echipa Santa Clara, care se afla pe ultimul loc în clasament și a retrogradat în liga a doua portugheză.

Pe Estadio “Da Luz”, Benfica a obținut cele trei puncte grație golurilor marcate de Goncalo Ramos (minutul 7), Rafa Silva (minutul 28) și Alex Grimaldo (minutul 60, dintr-un penalty).

Benfica se încoronează campioană în Portugalia, în timp ce FC Porto ocupă locul secund


Cu un total de 87 de puncte acumulate, Benfica a terminat la doar două puncte în fața echipei FC Porto, care, de asemenea, sâmbătă, a învins Vitoria Guimaraes cu același scor de 3-0, golurile fiind marcate de Mehdi Taremi (minutul 8), Otavio (minutul 33) și Evanilson (minutul 39).

Benfica nu a mai câștigat titlul în Primeira Liga din 2019.

Pe ultima treaptă a podiumului s-a clasat Sporting Braga, cu un total de 78 de puncte, care a câștigat meciul din ultima etapă cu scorul de 3-0 împotriva echipei Pacos Ferreira.

Echipele Santa Clara și Pacos Ferreira au retrogradat direct, în timp ce Maritimo va juca un baraj pentru menținere/retrogradare.

Sursa: digisport.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor