logo
RNTV Live

Begu şi Niculescu s-au calificat în optimile probei de dublu!

victorie begu-niculescu
Cristian Anghelescu

Begu şi Niculescu s-au calificat în optimile probei de dublu!

Irina Begu şi Monica Niculescu au trecut vineri dimineaţă de cuplul australian Jessica Moore/Ellen Perez, scor 3-6, 6-3, 7-5, calificându-se în optimile probei de dublu de la Australian Open.

Raluca Olaru şi Olga Savchuk au pierdut în turul secund împotriva favoritelor 4, Lucie Safarova şi Barbora Strycova, scor 6-2, 6-2.

Alte rezultate interesante: Elina Svitolina (favorită 4) a acces în optimi după ce a învins-o cu 6-2, 6-2 pe puştoaica de 15 ani Marta Kostyuk, iar Grigor Dimitrov (cap de serie 3) l-a eliminat pe Andrei Rublev cu 6-3, 4-6, 6-4, 6-4.

S-a stabilit programul zilei de sâmbătă

Halep va fi nevoită să joace pe o căldură sufocantă, la 40 de grade Celsius!

Simona o va înfrunta pe Lauren Davis (SUA) cu începere de la 02.00 (ora României), deschizând balul pe arena principală “Rod Laver”. În meciul precedent, liderul WTA a învins-o pe Eugenie Bouchard cu 6-2, 6-2, dar partida s-a desfăşurat în condiţii decente, în sesiunea de seară. Nu va fi o situaţie prea plăcută pentru Halep, ea având, se știe, şi probleme la gleznă.

Tot de la ora 02:00, Ana Bogdan va lupta pentru “optimi” cu americanca Madison Keys, în primul meci de pe “Margaret Court”, al doilea teren ca importanţă de la Australian Open.

sursa: prosport

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor