logo
RNTV Live

Becali și Dragomir, reacții la scandalul „Ungaria Mare”

FotoJet-361-1
Ștefan Petre

UEFA i-a dat Federației Maghiare de Fotbal acordul oficial de a folosi simbolul Ungariei Mari la meciurile oficiale disputate de prima reprezentativă! În acest context, Prosport a obținut declarații de la Gigi Becali și Dumitru Dragomir.

Patronul clubului FCSB nu consideră că acceptul din partea forului european este o realizare deosebită pentru unguri și spune că integritatea teritorială a României nu are, oricum, cum să fie afectată.

Mai precis, Becali consideră că această decizie a celor de la UEFA nu schimbă cu nimic situația regiunii geografice Transilvania, cu excepția faptului că maghiarii vor putea să folosească simbolul la partidele oficiale, conform Prosport.

Gigi Becali:

„Așa, și? Ce mare lucru? Pun ei pe tricouri și pe steaguri… Păi, ăia de la UEFA știu ei ce înseamnă harta aia? Bun, și dacă știu, ce se schimbă?

Le dăm noi Transilvania înapoi? (n.r. râde în hohote). Hai, mă, tată! Să fim sănătoși, că nu le dăm nimic înapoi”

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost și el contactat de același cotidian. Dragomir crede că decizia luată cu acceptul UEFA „nu este un capăt de țară”, însă este revoltat de inițiativa maghiarilor și a avut o reacție acidă.

Dumitru Dragomir:

„Să-și pună în c*r cârpele și steagurile! Este o problemă spinoasă, dar nu cred că este un capăt de țară, doar suntem în comunitatea europeană!

Gura poporului o închide doar pământul!”

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor