logo
RNTV Live

Bebelușul din Sinaia care s-a născut într-o stare critică a supraviețuit operației

Bebe
Marin Ana

Bebelușul din Sinaia care s-a născut într-o stare critică, având intestinele înafara abdomenului, a supraviețuit operației de la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Capitală.

Starea bebeluşului adus în stare gravă de la Sinaia şi operat la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Capitală este stabilă, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Raluca Alexandru.

Potrivit acesteia, nou-născutul a fost operat miercuri seară.

„Este stabil, pe secţia de reanimare neonatologie”, a spus medicul.

Laparoschiz (lipsa peretelui abdominal) este o malformaţie uzuală care apare la unul din 5.000 de nou-născuţi. Mortalitatea este de 40%, în funcţie de malformaţiile asociate, a explicat ea.

Un bebeluș s-a născut cu o malformație gravă, cu intestinele în afara abdomenului, miercuri, la Spitalul Orășenesc din Sinaia și a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din București

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Mai multe informații gasiți aici:Starea bebeluşului de la Sinaia care s-a născut cu intestinele în afara abdomenului este stabilă după operaţia de la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Capitală (g4media.ro)

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor