logo
RNTV Live

Bebelus mort dupa ce s-a inecat cu propria voma. Mama este minora/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Bebelus mort dupa ce s-a inecat cu propria voma. Mama este minora

Sfarsit tragic pentru un bebelus de doar doua luni, din Ploiesti. Acesta a murit dupa ce s-ar fi inecat cu propria voma. Era acasa, impreuna cu mama sa, o copila de 15 ani, cand s-a intamplat nenorocirea. Echipajele sosite de urgenta la fata locului nu au reusit sa il readuca la viata pe micut. Politia a deschis acum dosar penal, iar familia se pregateste de inmormantare. Va avertizam ca urmeaza informatii cu un puternic impact emotional!

Bebelus de doua luni, mort dupa ce s-a inecat cu propria voma. Mama este minora

Familia bebelusului locuieste intr-un bloc de pe strada Rafinorilor, din Ploiesti. Mama acestuia, o fata de 15 ani. Era era acasa in momentul cand s-a petrecut tragedia. Doar ca a lipsit cateva secunde din incaperea in care era micutul, povestesc vecinii, iar atunci s-a intamplat nenorocirea. Auzind strigatele de disperare ale mamei, un vecin a sunat la 112.

Mama minora mai are un baiat, de doi ani. In momentul in care au ajuns autoritatile la fata locului, tatal, un barbat de 30 de ani, nu era acasa.


Ancheta politistilor nu vizeaza doar fapta in rem de ucidere din culpa, ci si relatia adult-minor a parintilor.


Familia bebelusului se pregateste acum de inmormantare.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor