logo
RNTV Live

Beat şi drogat la volan, pe Centura de Vest Ploieşti. La un pas să se omoare

razie
Mihai Constantinescu

Beat şi drogat la volan, pe Centura de Vest Ploieşti. La un pas să se omoare. Asta s-a întâmplat seara trecută pe Centura de Vest a municipiului Ploiești. Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au observat cum un autoturism a lovit glisiera metalică de pe partea dreaptă a sensului de deplasare Brașov-București.

Cu această ocazie,  polițiștii au procedat la legitimarea conducătorului auto. A fost vorba despre un bărbat în vârstă de 26 de ani, domiciliat în municipiu.

Întrucât acesta  avea un comportament suspect, a fost testat cu aparatul DrugTest care a indicat prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv.

Totodată s-a procedat la testarea alcoolscopică a bărbatului, aparatul indicând valoarea de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Având în vedere rezultatele celor două testări, ploieșteanul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice.

În urma probatoriului administrat, față de bărbatul în vârstă de 26 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice  și conducere a unui autovehicul sub influența  altor substanțe.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/perchezitii-la-angajatii-unei…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor