logo
RNTV Live

Percheziţii la angajaţii unei societăţi din Prahova după ce ar fi furat în mod repetat

percheziţii domiciliare descinderi percheziţii în derulare , furturi/ sursă foto Opinia Timişoarei
Mihai Constantinescu

Percheziţii la angajaţii unei societăţi din Prahova după ce ar fi furat în mod repetat. Polițiștii din cadrul Serviciului de Poliție Transporturi Prahova au pus în executare, ieri, două mandate de percheziție domiciliară în orașul Boldești Scăieni și în comuna Colceag, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt și tănuire în formă continuată. 7 persoane au fost conduse la sediul poliției în vederea audierii.

Aceştia ar fi sustras în mod repetat, dintr-un depozit din municipiul Ploiești mai multe bunuri, aceștia având calitatea de angajați ai unității respective.

În urma perchezițiilor au fost depistate și ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri ce provin din săvârșirea infracțiunilor, respectiv materiale de construcții, un boiler metalic, cât și o canapea.

Prejudiciul cauzat în urma activității infracționale este de aproximativ 25.000 de lei.

În urma probatoriului administrat, tot ieri, față de trei bărbați cu vârste de 51, 55 respectiv 57 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore. Astăzi vor fi prezentați unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/societatea-transport-calatori…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor