Ploieştiul va avea un bazin de înot modern

Sute de copii în pericol la bazinul Vega Ploiești! Vezi ce măsuri au fost luate
Sute de copii în pericol la bazinul Vega Ploiești! Vezi ce măsuri au fost luate

Municipalitatea ploieşteană anunţă că s-a reuşit parcurgerea unei etape importante în vederea construirii, în municipiul Ploieşti, a unui bazin de înot modern.

Concret, s-a aprobat includerea proiectului “Bazin de înot Strada Ghighiului nr. 25C, municipiul Ploieşti, judeţ Prahova” în Lista de sinteză a subprogramului “Bazine de înot”, stabilită prin Ordinul M.D.L.P.A nr. 271/ 26.02.2021.

cel mai verde complex reziential

Finanţarea acestui obiectiv de investiţii, solicitat de administraţia publică ploieșteană, se va realiza în corelare cu alocaţiile bugetare destinate Programului Naţional de Construcţii de Interes Public sau Social, derulat de Compania Naţională de Investiţii.

Am parcurs paşi importanţi pentru punerea în practică a proiectului care vizează construirea pentru ploieşteni a unui bazin de înot nou, modern, performant, un astfel de complex sportiv fiind necesar, în principal, pentru copiii şi tinerii oraşului nostru.

Doresc să le mulţumesc, pe această cale, tuturor celor care au fost şi sunt implicaţi în acest proiect şi care înţeleg cât este de important să investim în dezvoltarea infrastructurii educaţionale şi sportive din municipiul Ploieşti.

 Sunt un susţinător al unor astfel de proiecte şi investiţii esenţiale, menite să ne crească nivelul de trai şi gradul de confort în spaţiul public” a declarat primarul Andrei Volosevici.

Vezi şi https://republikanews.ro/o-persoana-a-disparut-de…/

Vezi şi https://republikanews.ro/rata-infectarilor-pe-localitati/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

tymbark

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here