logo
RNTV Live

Baza Sportivă LRMS Păulești a găzduit finala Cupei LMF Prahova. Rezultat binemeritat/GALERIE FOTO

288411850_446929626771225_8348472784307630346_n
Mihai Constantinescu

Baza Sportivă LRMS Păulești a găzduit finala Cupei LMF Prahova. Rezultat binemeritat

Duminică, 19 iunie 2022, Baza Sportivă LRMS Păulești a găzduit finala Cupei LMF Prahova, editia 2022, acolo unde MFC Ploiești a întâlnit pe Athetico Râfov. Scorul fnal a fost de 4-1, gratie golurilor marcate de Valentin Sandu, Cristian Vasile(x2) si Cătălin Ruptureanu!

Finala le-a pus fața in fața pe MFC Ploiești – deținătoarea trofeului si pe Athetico Râfov – revelatia campionatului. Meciul a inceput bine pentru baieții lui Gabriel Georgescu, care au deschis scorul in minutul 2, Valentin Sandu reușind să inscrie printr-un șut de la distanță.

Bucuria MFC-ului nu a durat mult pentru ca doar cateva minute mai târziu, singura eroare apărută in apărarea formație a adus si golul egalizator, printr-un șut din afara careului.

Experiența MFC-ului a făcut ca scorul să se schimbe din nou in favoarea ei, marcator fiind Cătălin Ruptureanu, care inscrie cu o lovitura de cap, intr-un moment cheie al meciului, făcând meciul mult mai interesant.

Vasile Cristian stabilește scorul pauzei marcând pentru 3-1.

Repriza a doua, Athetico se vede nevoită să atace incă din primul minut, insă dupa 7 minute de joc, același Cristian Vasile înscrie pentru 4-1, lăsându-l pe portarul advers fară reactie.

Lotul pe care Gabriel Georgescu l-a avut la dispozitie in finala Cupei LMF Prahova: Mihai Vanghele, Alexandru Crăciun, Gabriel Năstase, Valentin Sandu, Alin Valentin Ursu, Cristian Arnautu, Cătălin Ruptureanu, Cătălin Constantin, Dănuț Iancu , Cristian Vasile, Cosmin Munteanu .

De mentionat faptul că MFC Ploiești câștiga Cupa LMF Prahova 2022, pentru aIII-a oară CONSECUTIV, devenind astfel singura echipă din Prahova cu această performanță!

sursa Facebook

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor