logo
RNTV Live

Bomba de la Hipodrom!

main hipodrom 12 nov
Cristian Anghelescu

Bomba de la Hipodrom!

Hipodromul Ploieşti a găzduit, astăzi, o nouă reuniune oficială extrem de interesantă.

Spectatorii veniți în număr mare s-au delectat cu şase curse de trap şi, în premieră, două curse demonstrative de galop. Acestea din urmă au fost organizate în parteneriat cu Asociaţia Română a Calului Arab de Curse şi Shagya România.

Bomba de Janville”, atracția marelui premiu!

Cloul reuniunii a fost reprezentat de ultimul mare premiu clasic al anului, „Premiul Municipiului Ploieşti”.

La startul acestuia, potrivit regulamentului, s-au putut alinia cei mai buni cai de pe hipodrom, indiferent de vârstă sau ţara de provenienţă.

Au fost 9 cai înscrişi, toţi cu recorduri personale de sub 1’20.00 minute/kilometru, iar cel mai bun s-a dovedit Bomba de Janville, avându-l în sulky pe însuşi proprietarul Tsvetan Parmakov.

Timpul învingătorului a fost de 1’16.80 minute iar Kamanda a venit la o secundă în spate, pe locul doi!

Festivitatea de premiere a fost oficiată de un iubitor al turfului, Cristian Ganea, viceprimarul Ploieştiului. Alături de acesta a participat Lucian Rădulescu, consilierul directorului CSM Ploieşti, și consilierul local Gabriel Minea.

Câştigătorul a primit un premiu de 2800 de lei și nelipsitul pachet diplomă-cupă!

Cursele de galop au fascinat asistența!

Momente aparte ale reuniunii de astăzi, extrem de gustate de cei circa 700 de spectatori, au fost cele două curse demonstrative de galop.

Vafeega şi Karino au câştigat cele două curse care au avut câte 5 cai la start. Dar, cel mai important a fost modul în care publicul a rezonat, freamătul provocat de trecerea cailor prin faţa tribunei, la doar câţiva metri de spectatori, fiind unul cu totul special!

Cinci cai au obţinut timpi „de trecere” în cursa de calificare de la ora 10:40 (Sidonia, Supleţea, Năvalnic, Raquel şi Dennis), iar în celalalte curse de trap ale zilei s-au impus Velmir (Premiul Kind), Detoxicated (Premiul Laureat), Zi-Zi (Premiul Luptător) şi Bădie (Premiul Manuc).

Următoarea cursă oficială de trap va avea loc peste două săptămâni, duminică, 26 noiembrie.

Rezultatele oficiale ale reuniunii au fost următoarele:

http://www.csmploiesti.ro/wp-content/uploads/2017/11/rezultate-12-noiembrie.pdf

sursa: csmploiesti

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor