logo
RNTV Live

Baza 2 Logistică ”Valahia” Ploiești a împlinit 20 de ani de la înființare/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Baza 2 Logistică ”Valahia” Ploiești  a împlinit 20 de ani de la înființare, iar cu această ocazie, la sediul unității militare a avut loc un ceremonial militar-religios.  Totodată, în cadrul evenimentului a fost decorat Drapelul de Luptă, iar în semn de apreciere pentru întreaga carieră militară și pentru profesionalismul manifestat, mai mulți militari au primit embleme de merit.

Baza 2 Logistică ”Valahia” Ploiești  a împlinit 20 de ani de la înființare

Momente pline de emoție în cadrul Bazei 2 Logistică ”Valahia” Ploiești, acolo unde cadrele militare au sărbătorit 20 de ani de la înfințarea unității. Cu acest prilej, evenimentul a fost marcat de un ceremonial militar-religios.

Totodată, în cadrul evenimentului a fost decorat Drapelul de Luptă, iar în semn de apreciere pentru întreaga carieră militară și pentru profesionalismul manifestat, mai mulți militari au primit embleme de merit.

Conducerea Bazei 2 Logistică ”Valahia” susține că în acești 20 de ani unitatea militară a evoluat de la an la an, totul datorită cadrelor militare care își dedică viața uniformei de militar.

La eveniment au participat și cadrele militare în rezervă, care au vorbit despre importanța Bazei 2 Logistică ”Valahia” Ploiești.

Timp de 20 de ani, Baza 2 Logistică ”Valahia”, care are în compunere unități și subunități specializate, a funcționat în cadrul Diviziei 1 Infanterie ”Dacica” și, din anul 2015, în cadrul Statului Major al Forțelor Terestre.


Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor