logo
RNTV Live

Bătaie la o agenție de pariuri din Prahova

bataie2
Mihai Constantinescu

Bătaie la o agenție de pariuri din Prahova

Noaptea trecută, în jurul orei 00:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Breaza au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că un prieten de-ai săi ar fi fost agresat de către un tânăr.

În baza sesizării,  s-a format echipă operativă care s-a deplasat de urgență la fața locului constatând faptul că cei doi bărbați cu vârstele de 22, respectiv 31 de ani, în timp ce se aflau în incinta unei agenții de pariuri din oraș au avut un conflict spontan. Ulterior, tânărul în vârstă de 22 de ani l-ar fi agresat cu un obiect tăietor-înțepător în zona feței pe bărbatul în vârstă de 31 de ani, ulterior plecând de la fața locului.

În urma evenimentului,  bărbatul în vârstă de 31 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, fără a rămâne internat.

La scurt timp, persoana bănuită de comiterea faptei a fost depistată de polițiști și condusă la sediul unității de poliție în vederea audierii și luării măsurilor legale.

Astfel, în baza probatoriului administrat, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. 

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și portul sau folosirea, fără drept de obiecte periculoase.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor