Trafic restricţionat în zona Băicoi din cauza unui accident rutier

mortal

Trafic restricţionat pe o bandă

Trafic restricţionat pe o bandă, în zona Băicoi, din cauza unui accident rutier. Din primele infomaţii traficul este restricţionat pe sensul de către Plopeni.

Sunt implicate trei autoturisme. Sunt două victime. O femeie acuză dureri.

La fata locului sunt mobilizate un echipaj de stingere și unul de prim ajutor de la ISU Prahova, poliţişti de la Rutieră şi medici SAJ.

Vom reveni

UPDATE

Din primele verificări, un conducător auto în vârstă de 26 de ani, care se deplasa la volanul unui autoturism pe strada Unirii, la intersecția cu strada Republicii, posibil pe fondul neacordării de prioritate, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de o femeie de 33 de ani. În urma evenimentului rutier, pasagera din mașina condusă de femeia de 33 de ani, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.


Rezultatul testarii cu aparatul etilotest a fost negativ în cazul ambilor conducători auto.

Vezi şi https://republikanews.ro/ploiesti-suparata-foc-pe-iubitul-ei-o-tanara-s-a-razbunat-pe-mama-acestuia-final-neasteptat/?fbclid=IwAR0JN4AhI3-00IN_1XgNuFZhQi1c3KblZCP4YCCiJXmmjtPTQJgl1R97MKY

Vezi https://republikanews.ro/imagini-surpinse-live-accident/?fbclid=IwAR3o7BtweQO2Rkt9F8hIP-XnWM-LCCEWx5NC-77AnfyKqXqBN813pEbsHDo

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here