logo
RNTV Live

Bătaie între mai mulți bărbați, la targul săptămanal din Băicoi

bărbat alergat cu toporul sursă foto PortalSM
Mihai Constantinescu

Bătaie între mai mulți bărbați, la targul săptămanal din Băicoi.

Incidentul a fost anunțăt de către o femeie care a spus oamenilor legii faptul că vărul său ar fi fost agresat.

Din cercetări, a reieșit faptul că vărul apelantei, un tânăr în vârstă de 20 de ani din comuna Dumbrăvești, în dimineața zilei de 6 noiembrie s-ar fi deplasat împreună cu un bărbat în vârstă de 33 de ani la târgul săptămânal din orașul Băicoi, unde au consumat băuturi alcoolice la o terasă din zonă.

La un moment dat aceștia au părăsit incinta unității, întâlnindu-se cu alți doi bărbați, cu vârstele de 32, respectiv 41 de ani, iar în urma unui conflict verbal, pe fondul consumului de alcool, aceștia din urmă au fost loviți cu pumnii și picioarele de către cei doi bărbați de 20, respectiv 33 de ani, ulterior părăsind zona într-o direcție necunoscută.

Cei doi bărbați au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Tânărul de 20 de ani prezenta o tăietură la nivelul feței, despre care a declarat că ar fi fost produsă de către bărbatul de 32 de ani.

În urma probatoriului administrat, față de tânărul de 20 de ani și cel de 33 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați unității de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Poliției orașului Băicoi sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor