Cruzime fără margini în Prahova. Un bărbat a fost supus unor tratamente greu de imaginat

sursă foto SmartPress Suceava
omv

Cruzime fără margini în Prahova. Un bărbat a fost supus unor tratamente greu de imaginat

Un bărbat din Prahova a trecut prin clipe de coşmar. A suportat o cruzime inimaginabilă din partea unui grup de bărbaţi.

Din cercetările oamenilor legii a reieşti că, la începutul lunii iunie, persoanele bănuite ar fi săvârșit asupra acetuia o infracțiune de lipsire de libertate. Totodată, ar fi sustras, prin violență, bunuri personale și bani. Totodată, una dintre persoanele bănuite ar fi condus un autoturism deși nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Astăzi, roata s-a întors. Oamenii legii au organizat trei percheziţii la domiciliile bănuiţilor

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de aproximativ  7.000  de  lei.

De la domiciliile acestora au fost recuperate bunuri și bani, ce par a face obiectul activității infracționale. În urma perchezițiilor și a probatoriului administrat, trei persoane au fost reținute pentru 24 de ore.

La activități au participat luptători din cadrul Serviciul pentru Acțiuni Speciale. Acțiunea a beneficiat de suportul operațional al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul  Inspectoratului General al Poliției Române.

Vezi şi https://republikanews.ro/ploiesti-o-persoana-a-decis-sa-paraseasca-locul-in-care-se-afla-in-carantina-dar-vecina-sa-a-observat-totul/?fbclid=IwAR0hrCQx-jR1CEOuJljbu9kfhxTyzrhE__wFrcZkKnCJo684kb_vE1rcAw4

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here