logo
RNTV Live

Bătaie între două femei în Malu Roșu – au fost despărțite de mascați!

ezgif.com-webp-to-jpg (20)
Ștefan Petre

Două femei s-au bătut vineri, în jurul orei 17:30, în Ploiești, fiind nevoie de intervenția mascaților pentru a le despărți și imobiliza. Niciuna dintre ele nu a fost vătămată suficient de puternic încât să fie nevoie de spitalizare.

Incidentul a fost semnalat la numărul unic de urgență 112 de către un bărbat care a relatat că, pe strada Malu Roșu, două tinere își împart pumni sub privirile unui bărbat care agită o macetă.

S-au deplasat la fața locului mai multe echipaje de poliţie, precum și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, dar și specialiști ai Serviciului Român de Informații.

Femeile s-au dovedit a avea vârstele de 19, respectiv 27 de ani, actele de violență dintre cele două generându-se pe fondul unor discuții mai vechi.

Persoanele implicate au fost conduse la sediul unității de poliție în vederea audierii, cele două femei fiind sancționate contravențional conform Legii nr. 61/1991, cu amendă de 1.000 de lei fiecare, declarând că nu doresc să formuleze plângere, una împotriva celeilalte

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în vederea clarificării situației de fapt, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Surse: Antena 3 CNN, Gazeta de Prahova

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor