logo
RNTV Live

Bătaie între doi bărbaţi după producerea unui accident rutier, în Ploieşti. Polişiştii i-au potolit!

un autoturism în care se aflau două persoane, un adult și un copil, a intrat într-un copac. În urma impactului, victimele au rămas încarcerate.
Theo Tănăsescu

Bătaie între doi bărbaţi după producerea unui accident rutier, în Ploieşti. Polişiştii i-au potolit!. Totul s-a petrecut ieri seară în Ploişeti. când două autotursme s-au ciocnit la intersecția străzii Bahluiului cu strada  Mărășești.. Din fericire, nimeni nu a fost rănit iniţial.

În urma evenimentului rutier, între unul dintre conducătorii auto, un bărbat în vârstă de 44 de ani și un pasager din celălat autoturism, un tânăr în vârstă de 21 de ani ar fi izbucnit un conflict. Acesta din urmă a fost lovit de bărbatul în vârstă de 44 de ani. Conflictul a fost aplanat de polițiștii sosiți la fața locului.

Au fost efectuate cercetări în vederea clarificării situației de fapt și luării măsurilor legale ce se impun.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Față de cele două persoane implicate în eveniment a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii nr. 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială.

Totodată, cu ocazia verificărilor efectuate, nu au fost găsite arme albe sau obiecte contondente.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor