logo
RNTV Live

Bătaie într-un centru social din Ploieşti

bataie2
Mihai Constantinescu

Bătaie într-un centru social din Ploieşti. S-a întâmplat ieri, când între doi vărbaţi a izbucnit o altercaţie care s-a transfomat pe loc în bătaie extrem de violentă. Unul dintre cei doi ar fi fost lovit cu un obiect tăietor-înțepător.

Polițiștii au fost mobilizați la fața locului, unde au identificat cele două persoane implicate. Din cercetări a reieșit faptul că, în urma unor discuții în contradictoriu, un bărbat în vârstă de 47 de ani l-ar fi lovit pe cel de-al doilea cu un obiect tăietor- înțepător în membrul inferior. A fost solicitată o ambulanță, care a acordat îngrijiri medicale victimei. Ulterior, bărbatul de 41 de ani a fost transportat la spital.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost reţinut de poliţişti, pentru 24 de ore. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Acesta urmează să fie prezentat, cu propunere legală, Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/filtre-rutiere-in-prahova/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/cornelia-catanga-a-murit/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor