logo
RNTV Live

Furt neobișnuit la Breaza: doi minori arestați

Politia-Romana-Atentionare-Folosirea-Waze-Radare
Ștefan Petre

O fată a organizat o petrecere la ea acasă cu cinci prieteni, toți minori, mama ei fiind plecată din localitate. Doi tineri au sustras însă suma de 2300 de euro din casă.

Proprietara locuinței din Breaza a lăsat-o singură acasă pe fiica sa, care a chemat la o petrecere minori cu vârste cuprinse între 13 și 16 ani, în weekend. Fata le-ar fi arătat invitaților locul unde familia ține își ține economiile și bijuteriile; în scurt timp, un tânăr a mers acolo și a luat banii. Sursele susțin că băiatul ar fi fost văzut de un prieten, căruia i-a oferit în jur de 700 de lei ca să tăinuiască fapta.

În scurt timp, cei doi ar fi cheltuit banii pe două telefoane și pe haine. Polițiștii au reușit să recupereze mai puțin de 450 de euro de la ei. În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Anunțul IPJ Prahova

„La data de 13 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Breaza au identificat şi depistat doi tineri bănuiţi de săvârşirea unei infracţiuni de furt.

În fapt, la data de 12 februarie a.c., în jurul orei 19.30, poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie, despre faptul că în perioada 7-10 februarie a.c., i-ar fi fost sustrasă din locuinţa din oraş, suma de 2.300 de euro.

În baza sesizării, poliţiştii au efectuat verificări, identificând şi depistând persoanele bănuite de comiterea faptei, ca fiind doi minori cu vârstele de 15, respectiv 16 ani, din oraşul Breaza.

Cu ocazia audierii, cei doi minori au predat suma de 450 de euro, precum şi două telefoane mobile achiziţionate din banii în cauză, susţinând ca restul banilor au fost cheltuiţi pe diverse articole vestimentare, urmând să restituie, în întregime, prejudiciul cauzat în perioada imediat următoare.

Faţă de cei doi tineri bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile”

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor