logo
RNTV Live

Baschetbaliștii CSM-ului vă invită la spectacol!

avmures
Cristian Anghelescu

Baschetbaliștii CSM-ului vă invită la spectacol!

Echipa de baschet masculin a CSM Ploieşti joacă, mâine, pentru prima dată în faţa propriilor suporteri, la Sala Sporturilor Olimpia. Meciul este programat la ora 15:00 iar obiectivul final, victoria, poate fi aplaudat de toți cei care apreciază acest sport! Și care, firește, sunt invitați la locul faptei!

La o săptămână de la debutul victorios în Liga I, 72-60 la CSO Voluntari, elevii lui Cătălin Burlacu primesc vizita echipei satelit a prim-divizionarei BC Mureş Târgu Mureş. Reamintim, formaţia din Orașul Florilor a pierdut în prima rundă cu 84-80 partida cu U-Banca Transilvania 2 Cluj-Napoca.

Lipsesc Lungu și Stanoilovici

Pentru meciul de mâine, elevii lui Cătălin Burlacu şi Ionuţ Ivan vor fi lipsiți de aportul lui Claudiu Lungu şi Danilo Stanoilovici, ambii accidentaţi.

În această etapă a II-a a Grupei a 2-a, se mai dispută partidele BC CSU 2 Sibiu – CSO Voluntari (duminică, ora 11:00) şi U-Banca Transilvania 2 – CS Universitar Braşov (duminică, ora 15:00).

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor