Patru jucători de la echipa de baschet CSM BBA Petrolul Ploiești – Vlad Negoițescu, Lorenzo Diaconescu, George Angelian și David Rașoga – au făcut o vizită la antrenamentul fotbaliștilor de la FC Petrolul Ploiești, cu doar câteva zile înainte de evenimentul de sâmbătă, când echipa sărbătorește Centenarul fotbalului petrolist.

Baschetbaliștii s-au fotografiat alături de fotbaliștii Grozav, Zima, Huja, Irobiso și Dumitriu, iar George Angelian a încercat chiar o demonstrație pe terenul de fotbal, arătând potențialul său în „sportul rege”.

Portarul Lukas Zima, în declarații, a amintit că a jucat și el baschet în copilărie, apreciind acest sport și arătându-se încântat de inițiativa colegilor baschetbaliști de a-i susține pe fotbaliști.

De asemenea, Vlad Negoițescu a evidențiat importanța acestui sezon dificil pentru FC Petrolul și a anunțat că echipa de baschet a achiziționat 48 de bilete, oferind 24 de tichete duble suporterilor pentru meciul de sâmbătă, disponibile pe pagina de Facebook a CSM Ploiești.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews