logo
RNTV Live

BĂRCĂNEŞTI: Primarul Valeriu Lupu, apel către populaţie

Primarul Valeriu Lupu sursă foto www.barcanesti.ro
Mihai Constantinescu

BĂRCĂNEŞTI: Primarul Valeriu Lupu, apel către populaţie

Având în vedere interesul manifestat față de măsurile de prevenire și limitare a eventualelor îmbolnăviri cu noul coronavirus și necesitatea de a respecta intimitatea și drepturile celor implicați, dar și necesitatea adoptă rii unui set de reguli de protecție, facem apel la cetățenii Comunei Bärcănești să respecte indicațiile autorităților, sã păstreze o distanță de siguranță de minim 20 de metri față de locuința persoanelor unde se desfășoară ancheta epidemiologică dacă este cazul şi să nu fie afectată in niciun feI intervenția autorităților.

Personalul specializat al Ministerul Afacerilor Interne și al Ministerului Sănătății aplică protocoale standard la nivel modial pentru astfel de situații.

Primarul Comunei Bărcãnești Valeriu LUPU în calitatea sa  de Preşedinte al Comitetului Local pentru Situații de Urgență a luat  măsurile ce se impun in astfel de situații speciale și îndeamnă  populația  sä  respecte  SFATURILE PENTRU LIMITAREA ŞI PREVENIREA POSIBILELOR IM BOLNĂVIRl CU CORONAVIRUS (COVID -19), afișate la sediile Primãriei Comunei Bărcănești, Şcolii Gimnaziale “Gheorghe Lazăr” Bãrcăneşti, Liceului Tehnologic Agricol Bărcănești, Bisericilor Parohiale din satele componente Comunei Bărcănești, la sediile cabinetelor medicilor de familie de pe raza comunei Bărcãnești, precum și a agenților economici de pe raza U.A.T. Bărcănești.

Nu mai împreunã și dând dovadă de disciplină și seriozitate  vom  trece peste această situaţie deosebită!

PRIMAR,

Valeriu LUPU

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor