logo
RNTV Live

Bărbatul rugat de guvern să demonstreze că nu e mort

resize
Ștefan Petre

Un bărbat în vârstă de 48 de ani a trecut printr-o experiență de neimaginat. El a fost anunțat printr-o scrisoare de la autorități că a murit și a fost nevoit să arate contrariul.

Mark Cusack, un bărbat în vârstă din Marea Britanie, a primit o scrisoare de la Departamentul pentru Muncă și Pensii (DWP) al Guvernului că „a decedat” și că a rămas astfel fără asigurare.

Mai mult, el nu și-a mai putut plăti impozitul municipal pentru că autoritățile locale din Hungerford, Berkshire, au fost anunțate, de asemenea, de „decesul” său, notează Știrile Pro TV.

Pentru a dovedi că este în viață, bărbatul a avut nevoie de o adeverință de la medicul de familie.

„Vă scriu în calitate de medic de familie (…). Pot confirma că m-am consultat cu el, astăzi, în persoană și că este în viață”, este mesajul transmis de medicul de la Hungerford Surgery, conform DailyStar.

„Am raportat problema la Action Fraud, având în vedere că am mai avut o problemă anterioară de furt de identitate. Situația actuală poate părea caraghioasă, dar are multe ramificațiiChiar nu aș vrea ca cineva să se confrunte cu o situație în care să fie brusc declarat „decedat”, mai ales cineva care are o problemă de sănătate sau care se află într-o situație vulnerabilă”, a adăugat acesta.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor