logo
RNTV Live

Ploieşti: S-a aflat ce fac “parbrizarii” cu banii strânşi la semafor/ FOTO/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Ploieşti: S-a aflat ce fac “parbrizarii” cu banii strânşi la semafor/ FOTO/ VIDEO

De regulă, îi întâlnim la semafor unde spală parbizele doritorilor şi, fără a se avea un tarif, fiecare” client” este liber să ofere cât pofteşte pentru serviciul prestat. Nimeni nu s-a gândit, însă, ce fac oamenii aceştia cu banii. Răspunsul l-au aflat ieri oamenii legii.

Au fost găsiţi mai mulţi dintre ei în zona de Vest a Ploieștiului în apropierea căii ferate de lângă strada Perșani. Cei 7 bărbaţi participau la jocuri de noroc, adică”barbut”.

În continuarea procedurilor s-a acționat în vederea legitimării și controlului corporal al persoanelor implicate în urma activităților fiind sancționate toate cele 7 persoane cu suma totală de 3500 de lei. Totodata în urma activității desfășurate a fost ridicată în vederea confiscării suma de 170 de lei.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/doi-tineri-din-prahova-au-racolat-o-minora-dintr-un-centru-servicii-sociale-din-dambovita-intentiile-erau-incredibile/?fbclid=IwAR34Bswb2FXfH_AYdS5VgwnllsyLonmW4dWo5YoZzRNQprboy9EV2qXusi0

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor