logo
RNTV Live

Doi tineri din Prahova au racolat o minoră dintr-un Centru servicii sociale din Dâmboviţa. Intenţiile erau incredibile

casă de vacanta sparta
Mihai Constantinescu

Doi tineri din Prahova au racolat o minoră dintr-un Centru servicii sociale din Dâmboviţa. Intenţiile erau incredibile

Doi tineri, de 20, respectiv 21 de ani, ambii din județul Prahova au reuşit să racoleze dintr-un Centru de servicii sociale din Dâmboviţa o minoră de 17 ani pe care voiau să o oblige să practice prostituţia în Austria, bineînţeles pentru bani. Nu au apucat, însă, pentru că oamenii legii au intrat pe fir după ce  în noaptea de 13 spre 14 mai a.c., minora ar fi plecat din centrul de servicii sociale din Târgoviște. În tot acest timp tinerii ar fi ţinut-o ținută într-o locație secretă, departe de ochii lumii, fiindu-i îngrădită libertatea de mișcare.

 

Sub coordonarea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmbovița, în urma activităților desfășurate, polițiștii au depistat minora în  localitatea Puchenii Mari, județul Prahova, la locuința unui tânăr de 21 de ani.

La activitățile de căutare au participat și polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, polițiști de la Inspectoratul de Poliție Județean Prahova și jandarmi de la Gruparea Mobilă Ploiești.

Tinerii au fost reținuți pentru 24 de ore, iar în urma prezentării la Tribunalul Dâmbovița, instanța de judecată a dispus măsura controlului judiciar.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/video-foto-detinutul-evadat-de-la-sectia-exterioara-movila-vulpii-prins/?fbclid=IwAR21j5ylxBzjAtYDH3m24jLeW6ihAAd6K5Efb2mZ7yAy6mDuBacyDM5ZRhk

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor