logo
RNTV Live

Bani de la STAT pentru fermieri în 2021/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Bani de la STAT! Ministrul Agriculturii a anunţat cine primeşte bani de la STAT şi în 2021!

Fermierii care exploatează terenuri agricole vor beneficia şi în anul 2021 de plăţile directe, atât timp cât îndeplinesc anumite condiţii şi depun cererea de plată în termenele stabilite de APIA.

Vor primi bani cei care cultivă usturoi și apicultorii. Programul de sprijin pentru tomate se transformă, producătorii de legume în solaria urmând să primească ajutoare financiare și pentru alte legume.

Cei care cultivă usturoi vor beneficia de un ajutor de 3000 de euro la hectar.

În 2020, beneficiarii programului de sprijin financiar pentru tomate, au încasat 2200 de euro pentru trei tone de roșii comercializate. Fermierii care depun cererile pentru sprijinul financiar, au mai multe obligații. Printre ele, să țină un registru cu toate tratamentele fitosanitare aplicate culturii, dar și să depună odată cu restul actelor o copie a filelor din Registrul agricol deschis la primăriile în a căror rază administrativ teritorială se află terenul utilizat în anul de cerere, din care să rezulte suprafețele cultivate.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/colectarea-gunoiului-din…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/autostrada-ploiesti-buzau/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor