logo
RNTV Live

BANI DE GAZE PENTRU PATRU ZILE?!

Dumitrescu Vlad

Consiliul Local Ploiești a decis ca societatea Termo să primească un nou ajutor financiar din bugetul locală, suma totală care va fi virată în contul societății fiind de 1,9 milioane de lei. Primarul Andrei Volosevici a susținut că societatea este departe de a fi pe profit și că este nevoie acest sprijin financiar pentru a se putea cumpara gaze.

Aleșii locali ploieșteni au fost convocați pe repede înainte la o nouă ședință extraordinară pentru a vota acordarea unui ajutor financiar, în cuantum total de 1,9 milioane de lei, pentru Termo Ploiești.

În timpul dezbaterilor, primarul Andrei Volosevici a susținut că societatea este departe de a fi pe profit și că este nevoie de acest sprijin financiar astfel incat Termo Ploiești să poată să cumpere, din nou, gaze.

Drept urmare, în conturile Termo Ploiești vor intra 400.000 de lei, avans în cuantumul subvenției acordate de municipalitate, și un împrumut de 1,5 milioane de lei care urmează să fie dat de Primărie pentru o perioadă de  un an.

Estimările primarului Andrei Volosevici arată că pentru patru zile, vineri, sambata, duminica si luni, gazul necesar producerii apei calde si caldurii, costa peste sase milioane de lei.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor