logo
RNTV Live

SUTE DE COPII, LA ZOO BUCOV

Barbuceanu Nicoleta

Sute de copii vizitează în această perioadă Grădina Zoologică Bucov. Profesorii preferă să desfășoare aici activități în cadrul programelor “Școala Altfel” și “Săptămâna verde”. Vă reamintim că grupurile de elevi și preșcolari din Ploiești au intrarea gratuită la zoo în zilele de marți și joi, pe baza unei programări.

Grădina Zoologică Bucov este un punct de atracție pentru copii tot timpul anului. În această perioadă însă numărul micilor vizitatori este și mai mare.

Două clase de elevi de la Școala Mihai Eminescu au vizitat astăzi Grădina Zoologică Bucov unde au desfășurat și două activități practice. Au realizat hrănitori pentru păsări și au plantat flori.

Potrivit unei hotărâri mai vechi de Consiliul Local, grupurile de elevi și preșcolari din Ploiești au intrarea gratuită la zoo în zilele de marți și joi. Vizita trebuie anunțată cu o zi înainte pe mailul sau numărul de telefon ale Parcului Memorial Bucov.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor